SKRYT

Jan-Olov Andersson, Aftonbladet, om filmen – Det Okända.

”…på alla sätt bättre än den amerikanska succéfilmen Blair Witch Project. Bättre manus. Bättre skådisar. Samtliga fem gör mycket övertygande insatser. Mer humor. Särskilt Marcus Palm, som gängets spjuver, prickar träffsäkert in alla roliga repliker.”

Jarmo Mäkinen, skådespelare

”Marcus är en stark, närvarande skådis. Väldigt snabb att hitta vad som är väsentligt i scenen!”

Fredrik Sahlin, Filmkrönikan SVT om Det okända:

“..Naturnära med bra dialog och bra skådespeleri”

Micke Hjort, Regissör på Tre vänner, om inspelningen av Det Okända.

”Att jobba med Marcus var inspirerande och jäkligt roligt. Han är alltid villig att testa saker och låser sig inte för nåt. Öppen och proffsig. Och man vet en sak; När alla andra går på knäna, då står han fortfarande upp och är jätteglad. Hur gör han?”

Sofia Johansson, Aftonbladet Puls
”Marcus i filmen Det okända är den humoristiska killen som hela tiden kommer med de klockrena skämten!”

Lydia Duprat, Recensent

”Har ni sett ”The Blair Witch Project” och blivit besvikna? Gå då och se Det okända, den är mycket bättre. För det första är det faktiskt härligt och mycket välkommet med riktigt skådespeleri, och skådespelarna gör här ett utmärkt jobb. Det här är ganska gediget svenskt hantverk åstadkommet med små medel. Gå gärna och se den. Det är den och du värd.”

Håkan Bjerking, producent

”Marcus är direkt, slår på halvvolley och skruvar till det med det där lilla extra man minns, oavsett hur lite han gör. Marcus syns alltid och man minns honom”.

Maria Lindh-Garreau, DN Kultur

”ENSAMMA HJÄRTAN, English playhouse theater 2002 – Regi: Jakob Tamm. “Jag frapperas av de säkra skådespelarinsatserna och av regin. Scenmiljön är ett kök i sydstaterna under 50-talet. Där spelar Helen Halmell, Ulrika Fryckstedt och Lina Nyman sisemellan mycket olika systrarna, medan Louise Turner spelar en odräglig kusin och Marcus Palm den lätt överspända advokaten”.

Nathalie Boujenbe, Procucent Vision Park.

”Marcus är en riktigt styv skådespelare. Han är idérik och har en häpnadsväckande förmåga att kunna gestalta diametralt olika karaktärer. Det faktum att han har energi som räcker för att lyfta ett helt team gör ju inte att det blir tristare att jobba med honom!”.